A DVTK Jegesmedvék ellen küzd a DEAC

Sport

A két gárda legutóbb december 21-én, Miskolcon találkozott egymással utoljára és fordulatokban gazdag mérkőzésen a mieink 5-3-ra nyertek. A Jegesmedvéknek sikerült háromgólos hátrányból felállniuk, de a meccs végét már nem bírták energiával -írja a deac.hu.

A DEAC akkor az egyik komoly problémája az volt, hogy a találkozó egyes szakaszaiban túlontúl szellősen védekezett. Azóta sikerült a védekező munkánkon javítani.

A Jegesmedvék várható összeállításáról nincs pontos információ. A DEAC keretéből hiányzik majd a sérült Hári, de ezt leszámítva mindenki egészséges és harcra kész. A rangadó a mieink számára jóval több egy presztizscsatánál; mint köztudott, még van esélyünk arra, hogy átvegyük a tabella 6. helyét a brassóiaktól. A debreceniek 11 pontról indulva gyorsan megfelezték a hátrányukat, de a dolgok neheze még csak most következik.

A hazai csapat várjuk a lelkes debreceni publikumot a Jégcsarnok lelátóira, számítunk a hangos buzdításra, mely átsegíti a srácokat a mérkőzés legnehezebb szakaszain. Azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni a találkozón, az Erste Liga TV élő közvetítését követheti.

2022.01. 02. 19.00 Debreceni Jégcsarnok
EL
DEAC – DTVK Jegesmedvék