NB III: a DEAC 4-1-re kikapott, a kis Loki 4-1-re nyert

Sport

Az NB III-ban a 12. fordulót rendezték a mai napon. A DEAC hazai pályán szerepelt, míg a DVSC II csapata vendégeskedett. A debreceni csapatok mérlege egy vereség egy győzelem.

A DEAC a Kazincbarcikát fogadta, a feljutás szempontjából fontos volt mindkét csapat számára a mérkőzés. Az egyetemi csapat egy esetleges győzelemmel beérte volna pontszámban a borsodiakat a tabella második fokán. Sajnos azonban rosszul indult a meccs a fehér mezesek számára, már az ötödik percben hátrányba kerültek. A Kazincbarcika büntetőt rúghatott, amelyet Süttő Attila értékesített. A félidő utolsó előtti percében ismét a tizenegyeshez jutottak a vendégek. Ezúttal Laczkó Milán volt eredményes 11 méterről. A második játékrész jól indult a hazaiak számára, Orosz Marcell tette szorosabbá az eredményt az 58. percben. A DEAC egyenlítése viszont nem érkezett meg a későbbiekben sem. A Kazincbarcika viszont lezárta a találkozót a 70. percben Bartos talált a kapuba, majd a 84-ben Szabó alította be a végeredményt. Az egyetemi csapat maradt a harmadik helyen ezzel a vereségével.

NB III Keleti csoport, 12. forduló

DEAC – Kolorcity Kazincbarcika SC 1-4 (0-2)

Helyszín: DEAC Sportcampus

DEAC: Deczki – Lakatos (Trencsényi 81.), Virág, Soltész, Orosz, Jankelic (Rauf 64.) – Sárosi, Spitzmüller (Tóth D. 83.), Székely – Berecki, Tochukwu (Sándor T. 68.)

Gólok: 0-1 Süttő (11-esből, 6.), 0-2 Laczkó (11-esből, 45.), 1-2 Orosz (58.), 1-3 Bartos (71.), 1-4 (Szemere 84.) vezetőedző: Sándor Tamás

Kiállítva: Deczki (79.)

 

A DVSC II a kiesőjelölt Hidasnémeti otthonában vendégeskedett. Az első félidőben már 2-0-s előnyben volt a kis Loki, Sipos és Kovács találtak a hazai kapuba. A második játékrészben Sármány is gólt szerzett, amelyre a Hidasnémeti Zavodni révén válaszolt. A hajrában még Kenderesi növelte tovább az előnyt, így a DVSC II sima 4-1-s győzelmet aratott, amellyel feljött a tabella tizedik helyére.

Hidasnémeti-DVSC II 1-4 (0-2)

Helyszín: Hidasnémeti

DVSC II: Ecsegi – Szujó, Fábián (Füzfői, 46.), Kovács R., Kovács G., Sipos, Farkas (Mező, 86.), Balla, Lénárt (Gellén, 60.), Sármány (Kenderesi, 73.), Talpalló (Kalafat, 60.). Vezetőedző: Szűcs János.

Gólok: Zavodni (78.), illetve Kovács G. (17.), Sipos (29.), Sármány (54.)., Kenderesi (84.)