Futsal NB I 8. forduló: a DEAC nyert, a Berettyóújfalu kikapott

Sport

Péntek este megkezdődtek a férfi Futsal NB I következő fordulójának mérkőzései. A tabellán második DEAC esélyesként lépett pályára a hetedik Nyírgyulaj ellen. A hazaiak nem is húzták az időt sokáig, a második és a harmadik percben is gólt szereztek a fehér mezesek. Elsőként Rodrigo, majd Thiago voltak eredményesek. A félidő felénél Rodrigo villant ismét, amelyre már volt válasza a Nyírgyulajnak. A 13. percben Szőcs szépített, és alakította ki a félidei 3-1-s állást. A második játékrészben tovább növelte előnyét a hazai csapat, Szabó találatával. Ám Tóth révén a vendégek ismét feljöttek két gólra. Aztán beindult a DEAC-henger. Faragó, Rodrigo, Harmati és Sándor is betalált. Az utolsó másodpercekben még Szőcs szerzett újabb szépségtapaszt jelentő gólt, kialakítva a 8-3-s végeredményt.

Futsal NB I 8. forduló

DEAC – Nyírgyulaj 8-3 (3-1)

Helyszín: DESOK

Gólok: 1-0 Rodrigo (2.), 2-0 Thaigo (3.), 3-0 Rodrigo (10.), 3-1 Szöcs (13.), 4-1 Szabó Á. (23.), 4-2 Tóth E. (24.), 5-2 Faragó (24.), 6-2 Rodrigo (28.), 7-2 Harmati (30.), 8-2 Sándor (38.), 8-3 Szöcs (40.)

 

A Berettyóújfalu az éllovas Haladást látta vendégül a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A hazaiak számára szükség lett volna a győzelemre, hogy közelebb kerüljenek az első helyezetthez. Azonban a találkozó nem alakult jól a Berettyóújfalu számára. Az első félidőben Hajmási góljával a szombathelyiek szereztek vezetést, amelyet a második játékrészben Vas révén növelni is tudtak. Ekkor Tóth találatánál felcsillant a hazai remény, de ez nem tartott sokáig. Ugyanis Vas újabb gólja eldöntötte a mérkőzést.

MVFC Berettyóújfalu – Haladás 1-3 (0-1)

Helyszín: Pálfi István Rendezvénycsarnok

Gólok: Hajmási, Vas 2, Tóth