Curtis durván beszólt a Fradi divatszurkolóinak

Sport

A kedvelt rapper Instagram sztorijában kemény véleményt fogalmazott meg a Fradi celeb szurkolóiról, konkrétan lek*rvázta őket.

Curtis maga is sportol, az Újpest NB III-as futsalcsapatában játszik, fontos számára, hogy valaki őszintén rajongjon egy csapatért, nem pusztán divatból. Mint írja:

Azt veszem észre, hogy évről évre egyre több ismert ember (celeb) lesz divatszurkoló a Fradinál. Annyira szánalmas és vicces! A szenvedély, a fanatizmus nem erről szól, k.rvák! – idézte a Blikk.

Curtis úgy folytatta: ma már alig akad egy-két tiszteletre méltó kivétel, akik hiteles arcnak számítanak a zöld-fehérek támogatói közt, majd arra is felhívta kötetői figyelmét, ugyanezt gondolja saját klubja, az Újpest esetén is, ha esetleg idővel oda is beszivárognak majd a divatszurkolók.

Ha egyszer mi is megkapjuk azt a fajta támogatást, amit megérdemelne a klub, kíváncsi leszek, mennyi ilyen sz.rházi fogja beoldalazni a klubot! Én leszek az első, aki szemen köpi őket.

Curtis, az NB I-es Újpest egykori játékosa tényleg valódi drukker, az egyik legnagyobb Újpest rajongó, szívén viseli az Újpest és az egész kerület sorsát.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük