Loki-hírek: ez lehet Dzsudzsák jövője, két új igazolás van eddig

Sport

Egy új játékos érkezése mellett értékeink megtartása volt a fő témája Tőzsér Dániel pénteki sajtótájékoztatójának – derül ki a klub honlapján megjelent összefoglalóból.

A DVSC sportigazgatója bejelentette, hogy – bár több kérője is akadt – a 30 éves Bódi Ádám újabb 3 esztendőre kötelezte el magát a Lokihoz. Az elmúlt idényben 11 találatot szerző és 10 gólpasszt abszolváló középpályás boldog, hogy újra az NB I-ben segítheti legjobb tudásával a csapatot.

Marad a 28 éves Ugrai Roland is, aki tavasszal érkezett Debrecenbe, és rögtön góllal és gólpasszal rukkolt elő. A korábban a válogatottban is gólt szerzett, technikás futballista 1+2 évre szerződött a csapathoz.

A 23 éves védő, Marko Nikolics után megvan a Loki második új nyári szerzeménye is, a Honvéd akadémiáján nevelkedett 20 éves Soltész Dominik személyében. Az Ajka együttesében 24 mérkőzésen 7 gólt és 4 gólpasszt szerző játékos kontraktusa 1+3 évre szól.

Tőzsér Dániel a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a DVSC közel áll szerződéshosszabbításhoz a magyar válogatottsági társrekorder, csapatkapitány Dzsudzsák Balázzsal is.