Az M4-en “szakértő” Bognár Györgyöt nem érdekelte, hogy majdnem meghalt egy focista, csak menjen már tovább a meccs

Sport

Egy karrier végét láttuk?

Rémületes jelenetek játszódtak le szombaton a Dánia-Finnország mérkőzés első félidejének végén, amikor a dán Christian Eriksen összeesett, és láthatóan eszméletét is vesztette. A játékos életéért a pályán küzdöttek, és hála az égnek, úgy tűnik, túléli a borzalmakat.

Különösebben nem hatották meg az események az M4 Sport stúdiójában szakértőként ülő Bognár Györgyöt, aki jelenleg a Paksi FC vezetőedzője. Bognár többször is azt mantrázta, hogy “a meccset le kell játszani”, és mikor megjöttek az első biztató hírek Eriksen állapotáról, teljesen elszabadult.

Magából kikelve szidta az UEFA vezetőségét, hogy miért tökölnek ennyit. Nem lehetett ugyanis még tudni, hogy mikor folytatódik a találkozó – már ha folytatódik.

„Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek”.

– mondta Bognár. Majd így folytatta: “Megnyugodhatunk, az élet megy tovább.”

Aki látta a közvetítést, az alábbi párbeszéd örökké emlékezetes lesz számára:

Berkesi Judit: A finn játékosok is összetörtnek tűntek.
Bognár György: Há’ nekik jó a 0:0 persze. A másik csapatból kiesett egy kulcsember. Megváltozott a helyzet, egy sokkal jobb információt kaptunk Eriksenről. A stabil állapot azt jelenti, hogy a helyzethez képest jól van. Mi a kérdés?
Petry Zsolt: Igen, de nem biztos…
Bognár György: Há’ de mit foglalkozol te a dánok lelki állapotával. Amelyik finn játékost jobban megviseli, cseréljék le, és fejezzék be a mérkőzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük