Női leggings 2020 – természetesen magas derekú!

Sport

A női leggings még soha nem örvendett ilyen nagy népszerűségnek, mint 2020-ban. A magas derekú leggings egy korszakalkotó divatot teremtett, nem csak a szépséges megjelenése, hanem a változatos színvilága és a kényelme miatt is.

A magas derekú leggings nem csak a jógaórákon, egyéb edzéseken tesz jó szolgálatot a hölgyeknek, de fel lehet venni utcai sétára, ügyintézésre, akkor is, ha csak a boltba szaladunk el bevásárolni, de még baráti találkozón is bátran viselhetjük.

Nagyon sokféle leggings található ma már a piacon, azonban a magas derekú leggingsek népszerűsége töretlen, hiszen felvéve szorosan, mégis kényelmesen tapad a bőrhöz és nagyszerűen kiemeli az alakot is. A cikkben bemutatjuk a női magas derekú leggings néhány előnyét.

Karcsúsít és kiemeli az alakot

A magas derekú leggings nem csupán kiemeli a nők alakját, de valamennyire karcsúsít is. A magas derekú leggingsek egy rugalmas anyagot, az elasztánt is tartalmazzák, amely szinte észrevétlenül, szinte második bőrként simul a testre. Az anyag nem csak kiemel, hanem nagyon jól el is takar, illetve anélkül, hogy szorítana, kissé laposabbá is varázsolja a hasat.

Ha kényelemre vágyunk, a magas derekú leggings kitűnő választás

Azok a sportnadrágok, amelyek ugyan jól mutatnak, de nem kényelmesek, nagy valószínűséggel a szekrényünk aljára kerülnek. A magas derekú leggings esetében ilyen egész egyszerűen nem fordulhat elő, hiszen nagyon kényelmes ruházat, akármilyen alkalom miatt is öltjük azt magunkra.

Jógaórára a legjobb alternatíva

A jógaórákon többféle és nagyon fura póz gyakorlására van lehetőség. A megfelelő ruházat kiválasztása elengedhetetlenül fontos, hiszen a nyújtózkodás, a hajolgatás során a rajtunk lévő ruhák lecsúszhatnak rólunk és többet is megmutathatnak a testünkből, mint amennyit szeretnék. Nincs is annál idegesítőbb, mint edzés közben a ruházatunkat igazgatni. A magas derekú nadrággal ez nem fordulhat elő, hiszen kényelmesen simul a testre és a magasított derékrész sem enged teret a lecsúszásnak.

A magas derekú nadrágok nem csupán a kényelmet biztosítják, nem csupán remek kinézetet tesznek lehetővé, de valójában betöltik a funkciójukat és nem csak a jógaórákon, hanem más edzéseken is bátran eshet erre a ruhadarabra a választásunk, hiszen tartást biztosít a derékrésznek, nem fog lecsúszni rólunk, nem kell edzés közben igazgatni, így még kerékpározhatunk és súlyt is emelhetünk, amikor ezt a leggingset viseljük.

Utcai viseletnek és utazáshoz is kiváló

A magas derekú leggings változatos anyagösszetétellel és színben kapható, így utcai viseletként is nagyszerű, de ha a barátainkkal találkozunk, vagy elutazunk, és valamilyen kényelmes öltözetre vágyunk, akkor is nagyon hasznos, ha van a ruhásszekrényünkben néhány eltérő színű, magas derekú leggings. A Bolf oldalán nagyon sokféle magas derekú leggings közül válogathatunk: rövid, hosszú, zsebes, oldalcsíkos, fekete, bordó, zöld, szürke, rózsaszín, narancssárga, gránátkék, piros, sárga. A színskála nem teljes, így ha szeretnél kicsit a Bolf oldalán nézelődni, akkor csak kattints a https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Nadragok_Noi-legginsek-13087.html oldalra.

Sokféle változatban kapható

A Bolf kínálatában, többféle stílusban és változatban kaphatók magas derekú leggings nadrágok. A kínálatban találsz állítható, erős gumírozott övrésszel, vagy a derekánál állítható megkötővel rendelkező darabokat. A leggingsek közül nagy népszerűségnek örvendenek a zsebnél dekoratív applikációval, a nadrág oldalán dekoratív szegéllyel, illetve a nadrág lábszárán kontrasztos anyagberakással ellátott magas derekú leggings nadrágok.