Ökölvívó ob: kialakult a legjobb négy mezőnye minden súlycsoportban

Sport

Minden súlycsoportban kialakult a legjobb négy mezőnye az ökölvívók Győrben zajló Papp László országos bajnokságának csütörtöki versenynapján, melyen 30 párharcot rendeztek és a nők is megkezdték a küzdelmeket.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a férfiaknál 64 kg-ban, 69 kg-ban, 75 kg-ban, 81 kg-ban, 91 kg-ban, és a +91 kg-ban, míg a nőknél 51 kg-ban, 60 kg-ban, 64 kg-ban, és 69 kg-ban csaptak össze a bokszolók a már biztosan érmet jelentő elődöntőbe jutásért.

A beszámoló szerint a nap mérkőzésén, középsúlyban (75 kg) a kőbányai Oroyowve Isaac a rutinos Hegyi Barnabással csapott össze, és bár a mérkőzésvezető egy-egy alkalommal mindkettőjükre számolt, végül nagy csatában, pontozással diadalmaskodott Oroyowve.

Az ob-n a koronavírus-járvány miatt szigorú egészségügyi és higiéniai szabályok vannak érvényben, mint például a maszkviselés és a távolságtartás.

Az ob a háromszoros olimpiai és kétszeres Európa-bajnok Papp László nevét viseli. A négynapos eseményen összesen 41 női és 85 férfi versenyző szerepel, és 19 bajnokot avatnak majd szombaton.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük