Három új játékost jelentettek be a DVSC sajtótájékoztatóján

Sport

Sajtótájékoztatón jelentette be a fejleményeket a DVSC.

Szervezeti változásokat jelentettek be, többek között új sajtófőnöke van a klubnak Tóth Csaba személyében.

A pénteki sajtótájékoztatón Szabó Péter klubelnök azt is bejelentette, átalakítják a marketingterületet, új sajtófőnök, illetve új biztonsági szolgálat lesz. „Utóbbi azért, hogy ne történhessen meg hasonló a jövőben, mint az utolsó fordulóban történt” – fogalmazott.

Üzletember vagyok, nem tudok másként gondolkodni. Egy olyan úton szeretnénk elindulni a klubbal, ami akár kuriózumnak számíthat majd az országban. Debrecennek újra oda kell kerülnie a futballtérképén, ahol az elmúlt húsz évben volt

– tette hozzá.

Poór Patrik, Zöldesi Illés és Tischler Patrik (b-j), a Debreceni VSC labdarúgócsapat új játékosai a debreceni Nagyerdei Stadionban tartott sajtótájékoztatón 2020. július 17-én. A hétszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes DVSC 1993 óta folyamatosan az első osztály tagja volt. Az OTP Bank Liga legutóbbi szezonjában azonban csak a 11. helyen végzett, ezért a következő idényben a másodosztályban szerepel. MTI/Czeglédi Zsolt

A játékosok a jövőben nem kapnak szolgálati autót, és a korábbinál jóval nagyobb átláthatóságra törekszenek majd. A klub olyan szerződéseket, megállapodásokat köt majd, ahol több ajánlat közül a lehető legelőnyösebbet tudják majd kiválasztani, a jelenlegi szerződéseket pedig mind átvilágítják.

Szabó Péter azt is kijelentette,

várják minden Loki-érzelmű helyi vállalkozó és szakember segítségét, együttműködését.

Tőzsér Dániel szerint remek munka folyik a labdarúgó akadémiánál, és szorosabb együttműködés lesz a felnőtt csapattal. A sportigazgató azt is közölte, elsődleges cél az azonnali visszajutás az NBI-be. Kondás Elemér marad a vezetőedző, segítői pedig továbbra is Dombi Tibor és Igor Bogdanovics. Száraz Ádám marad az erőnléti edző, és Erdély Miklós lesz ezentúl is a kapusedző.

Három labdarúgó rendelkezik jelenleg alírt szerződéssel, a többiekkel még tárgyalnak. A klub később honlapján közölte, Dzsudzsák nem tér vissza a Lokiba.

A három név pedig:

Tischler Patrik, Poór Patrik és Zöldesi Illés.

A tájékoztató itt nézhető vissza:

https://www.facebook.com/dvscfoci/videos/384180392560981/