Kiborult a Loki hátvédje: “chipset zabáló, szart író”, aki élcelődni mer a furcsa statisztikáján

Sport

Nem elég a szombati tragédia, még azzal is szívatják, hogy amelyik csapathoz igazol, az kiesik az NBI-ből. Miután a DVSC búcsúzott az élvonaltól, több sajtóorgánum is azon élcelődött, hogy Jurij Habovda, a csapat ukrán, de magyar útlevéllel is rendelkező hátvédje már harmadik csapatával esik ki az NBI-ből. A 2017–2018-as idényben a Balmazújvárossal, a 2018–2019-es idényben a Haladással, most pedig a Debrecennel kényszerült búcsúzni a 31 éves védő.

Botrányos kiesés: szurkolók rohantak a pályára, hogy lerángassák a mezt a Loki játékosairól

Habovda erre Instagram-oldalán úgy reagált, hogy nem tudják tönkretenni, és amúgy is, akik ilyesmit írnak, azok számítógép előtt ülő, csipszet zabáló és sört vedelő senkik.

Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha! Halljátok, soha! Néhány sportoldalhoz szólnék ezúton, és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő »megrendelt« cikkhez. Ti semmirekellők vagytok, akik az életükben semmit sem értek el, és akik csak a mások kudarcainak örülnek! Nem tudtok semmit a futballról! Sok mindenen átmentem az életemben, és ami a legfontosabb: őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában! Nem sajnálok semmit, ami ebben az utolsó három szezonban történt, keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak, melyben játszottam! Minden épeszű ember, aki ismeri a labdarúgást, tudja ezt és látta is! A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítógépes asztalnál, csipszet zabáltok, sört isztok és sz.rt írtok másokról! Gyengék voltatok, azok is vagytok és lesztek is! Hamarosan elmondok egy pár dolgot, miután mindenre másképp fogtok nézni!

– üzente Jurij Habovda.

View this post on Instagram

Azt hiszitek,hogy tönkretehettek???Soha!Halljátok soha!Néhány sportoldalhoz szòlnék ezúton és a haladasfc.nyugat.hu-hoz fűződő “megrendelt” cikkhez.🤮🤮🤮Ti semmirekellők vagytok,akik az életükben semmit sem értek el,és akik csak a mások kudarcainak örülnek!🤡Nem tudtok semmit a futballròl!Sok mindenen átmentem az életemben és ami a legfontosabb:őszinte vagyok magamhoz a foci és a professzionalizmus vonatkozásában!Nem sajnálok semmit,ami ebben az utolsò három szezonban történt,keményen dolgoztam és minden erőmet odaadtam annak a csapatnak,melyben játszottam!❤️Minden épeszű ember,aki ismeri a labdarúgást,tudja ezt és látta is!!A ti életetek továbbra is árnyékban marad a számítògépes asztalnál,chipszet zabáltok,sört isztok és szart írtok másokròl!Gyengék voltatok,azok is vagytok és lesztek is!!!Hamarosan elmondok egy pár dolgot,miután mindenre másképp fogtok nézni!😡😡😡

A post shared by Habovda Yuriy #Habi#19🇺🇦 (@habovda_yura_habi) on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.