Ennyi volt, eltiltotta a DVSC a klub nem hivatalos blogját a “Loki” nevének használatától

Sport

Névváltoztatásra kényszerítették az egyre népszerűbb LokiBlogot.Hivatalos levélben szólította fel a DVSC Futball Zrt. a LokiBlogot a lokiblog.eu domain név használatának mellőzésére.

A levél tartalmát a szerzők több helyen érthetetlennek és nevetségesnek érzik, mindenesetre eleget tesznek a felszólításnak, a tartalmak ezentúl a lokomotivblog.hu-n érhetők el, remélhetőleg változatlan minőségben.

Tény, hogy a korábbi időszakban születtek kritikus cikkek oldalunkon (jellemzően a 2,5 évvel ezelőtti, majdnem kieséssel végződött szezonunk időszakában), ám kijelenthető, hogy az elmúlt hónapokban nem jelentek meg provokatív hangvételű és a klubot támadó írásaink. Sőt! Az elmúlt hetekben folyamatosan azon munkálkodtunk, arra buzdítottuk a szurkolókat, hogy legyünk minél többen a sorsdöntő Paks elleni szezonzárón és a két Európa Liga selejtező mérkőzésen, segítve ezzel a csapat sikeres szereplését. De még akkor is nehezen értenénk a döntést, ha tartalmaink nem egyeznének a klub által vágyottakkal

– olvasható az egyik szerző, JuveFan1897 reakciójában.

A blog szerzői azt ígérik, nem fognak sértődött cikkeket írni, sem bérleteket szétvagdosni, mert ők a csapatot szeretik, nem a mindenkori klubvezetést.

Örömmel konstatáljuk, hogy a klub háza táján minden rendben, és olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy jut idő a szurkolókkal, bloggerekkel, pitiáner jogi kérdésekkel is foglalkozni. Ez a felszólítás és a névváltozásunk bizonyára előrelendíti a csapat és a klub teljesítményét, anyagi helyzetét, pozitív megítélését. Őszintén kívánjuk, hogy a következő években is hasonló súlyú problémákkal kelljen csak szembenéznie a DVSC vezetőségének!

– zárja közleményét a szurkolói blog.