Ki lesz a Loki Szépe?

Sport

A DVSC Futball Szervező Zrt. “Loki Szépe” elnevezésű szépségversenyt indít, amelyre olyan 16-35 életév közötti hölgyek nevezhetnek, akik elfogadják a versenyszabályzatot, és 2016. szeptember 20-ig betöltötték a 16. életévüket.

A Loki Szépségversenyre való jelentkezéskor mindenkinek 1 db fényképet kell mellékelnie, elérhetőségeivel. Lehetőleg a fotó tanúskodjon arról, hogy beküldője kötődik a Lokihoz, például DVSC mezben, sállal, vagy a stadionban van megörökítve.

A jelentkezők a dvscfoci@dvsc.hu email-címre küldjék el fotóval ellátott nevezésüket! A szervező fenntartja a jogot a jelentkezés visszautasítására, amelyről a versenyzőt hivatalosan tájékoztatja, a jelentkezéstől számított 48 órán belül.

Nevezési díj: nincs.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 21. – október 22. között.

Csak a nevezési határidő lejárta előtt benyújtott, személyes adatokkal, elérhetőséggel, fotómelléklettel ellátott e-maileket fogadjuk el.

Szavazás:2016. október 22. – november 2.  (A DVSC Facebook oldalán)

Döntő: 2016. november 3. /Loki Club and Cafe/ – a legtöbb szavazatot (lájkot) kapó tíz hölgy részvételével. A végső győztesről a DVSC játékosai döntenek.

Eredményhirdetés: 2016. november 5-én, a DVSC-Mezőkövesd bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében.

Díjazás: A Loki Szépe DVSC VIP-bérletet /170.000 Ft értékben/, portfólió fotózást /80.000 Ft értékben/, egy-egy éves szolárium és Corpuss Fitness bérletet, valamint kétszemélyes hajdúszoboszlói wellness hétvégét nyer. Az első három helyezett további értékes ajándékokkal gazdagodik.

A Loki szépe szépségverseny részleteiről érdeklődni lehet a dvscfoci@dvsc.hu e-mail címen vagy a 06-20-509-1172 mobiltelefonon.

Versenyszabályok:

A szépségverseny rendezője tiszteletben tartja és védi a versenyzők személyhez fűződő jogait a verseny egésze alatt. A versenynek nem képezi részét semmilyen akt vagy félakt jellegű feladat teljesítése.

A Szépségversenyről, – a rendező engedélyével – harmadik személy fénykép-,  hang-, és filmfelvételt készíthet, amihez a benevező is visszavonhatatlanul hozzájárul. Mint ahogy ahhoz is, hogy ezeket a felvételeket a rendező saját üzleti tevékenysége körében, a szépségverseny reklámozása, népszerűsítése céljából felhasználhassa, értékesíthesse, többszörözze, abból saját belátása szerint további felvételt készítsen.

A rendező kötelezettséget vállal, hogy a fénykép illetve hang-, és filmfelvételeket az azon szereplő személyek méltóságának, jó hírnevének megőrzésével használja, illetve hasznosítja.

Az online szavazás végén a legtöbb szavazatot gyűjtő 10 lány jut a döntőbe, akik közül a DVSC játékosai döntik el, hogy ki lesz a győztes.

A rendező a döntőbe jutott versenyzők számára felkészítést tart, melyen mind a tíz hölgynek kötelező a részvétel.