Egy évig zaklatta volt párja a hajdúböszörményi nőt

Egy évig zaklatta volt párja a hajdúböszörményi nőt, hátha sikerül visszahódítania

Rendőrség

Egy 57 éves férfi rettegésben tartotta egykori, hajdúböszörményi barátnőjét. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.


Az újrakezdés reményében kereste fel volt élettárását a férfi. Meglepte a házánál, a munkahelyén, ajándékokat vitt és küldött a nőnek, többször is követte autóval. Az idő múltával azonban rájött, hogy minden próbálkozása hasztalan. A sértett viszont hiába közölte vele többször, hogy ne keresse, ne hívja, mégsem hagyta abba.

A reményvesztett férfi 2023-ban taktikát váltott, fenyegető üzeneteket küldött és hagyott a nő postaládájában. Az is előfordult, hogy ezekhez különböző tárgyakat tett, zöldséghámozót, kést, csavarhúzót, de személyesen is többször megjelent a nő házánál, munkahelyénél.

A nyomozás adatai szerint egy év leforgása alatt több mint százszor ment hívatlanul a sértett házához, közel negyvenszer a munkahelyéhez, körülbelül ötvenszer követte, és számtalan üzenetet, levelet küldött neki.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság bűnügyesei zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki az 57 éves férfit. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat megküldték az ügyészségnek.