Ezért történt súlyos baleset Debrecenben, a Balmazújvárosi úton

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy nyírbélteki lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi Debrecenben, a Balmazújvárosi út melletti szervizúton haladt járműjével 2021. október 13-án este. Egy kanyarban túl gyorsan hajtott az autójával, átsodródott a szemközti forgalmi sávba ahol összeütközött egy másik gépkocsival. Az adott útszakaszon 30 km/h sebességkorlátozás volt érvényben, ennek ellenére – a kirendelt szakértő szerint – a 20 éves férfi közel a duplájával hajtott. A közlekedési balesetben ketten súlyos, míg egy fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy járművük sebességét mindig a forgalmi, az időjárási és a látási, illetve útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.