Kiraboltak egy dohányboltot Hajdúszoboszlón, szökésben a tettes

Rendőrség

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére arról, hogy 2021. december 16-án 19 óra 30 perc körül Hajdúszoboszlón, a Dózsa György utcában kiraboltak egy dohányboltot. Egy ismeretlen férfi bement a trafikba, ahol egy késsel a kezében a bevételt követelte az eladótól. Miután az alkalmazott átadta a pénzt, a férfi elmenekült.

Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített. Az ismeretlen normál testalkatú, körülbelül 160-165 centiméter magas, 20-30 év körüli.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy a képen látható férfit felismeri, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságon (Hajdúszoboszló Rákóczi utca 4 szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.