Árokba csúszott és tetejére borult egy autó Nyírábrány és Nyíracsád között

Rendőrség

Ittasan ült volán mögé az a 33 éves sofőr, aki könnyű míg két utasa súlyos sérüléseket szenvedett a Nyírábrány és Nyíracsád közötti balesetben május 28-án este kilenc körül.

A rendőrségre  május 28-án 21 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy személyautó árokba hajtott és a tetejére borult Nyírábrány és Nyíracsád között, a 4904-es úton. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol három férfit találtak a gépkocsiban.

A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavételéről gondoskodtak. Az időközben megérkező mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy az elsődleges orvosi vélemény szerint a 33 éves nyírábrányi járművezető könnyű, míg két utasa súlyos sérüléseket szenvedtek a baleset következtében.

A helyszíni szemle alapján a férfi túl gyorsan hajtott, elvesztette az uralmát a kocsi irányítása felett, lesodródott az útról, árokba csapódott és ott a tetejére borulva állt meg.

A baleset további körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Ne tegyék, hiszen a legfontosabb, hogy mindenki hazaérjen!