13 éves fiú rabolt ki egy 12 éves lányt Debrecenben – befejezték a nyomozást

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy fiatalkorú fiúval szemben. A rendőrségre 2020. december 11-én 14 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Derék utcában egy fiú megtámadott egy 12 éves lányt, akit megfojtogatott, majd elvette a telefonját. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és nagy erőkkel keresni kezdték az elkövetőt. Két órán belül azonosítottak egy 13 éves helyi fiút, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók kutatást tartottak az otthonában, ahol az ágymatraca alatt megtalálták az ellopott telefont.

Gyanúsítotti kihallgatásán a 13 éves fiú beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy eszébe se jutott, hogy ilyen következményei lesznek tettének. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

A rendőrség ezen az eseten keresztül is felhívja a figyelmet arra, hogy a fenyegetés, a megfélemlítés, a lopás vagy a zaklatás nem diákcsíny, hanem komoly következményekkel járó bűncselekmény.

Iris Properties

Debrecen, Gyolcsos utca

120 m2-es ház kiadó
390 000 Ft

Debrecen, Piac utca

140 m2-es kereskedelmi ingatlan kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Piac utca - Csendes lakás a belvárosban

74 m2-es lakás eladó
33 500 000 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük