Tragédia Debrecenben: önként jelentkezett a sofőr, aki áthajtott a gyalogoson

Rendőrség

Tragédia történt az Árpád tér-Nyíl utca kereszteződésénél péntek kora este.Egy férfi, miközben nem a kijelölt gyalogosátkelőhelyen kelt át az úttesten, elesett. A földön fekvő emberen egy világos színű jármű áthajtott, és megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A 60 éves gyalogos a kórházba szállítását követően elhunyt. A Debreceni Rendőrkapitányság halált okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Az esetet követően 2021. január 23-án a gépkocsi vezetője, egy 41 éves debreceni férfi önként jelentkezett a rendőrségen, kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrök továbbra is kérik, hogy aki a balesetet látta, annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük