A kasszasorban veszett össze két férfi egy debreceni bevásárlóközpontban, verekedés lett belőle

Rendőrség

A rendőrségre 2020. augusztus 14-én 20 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy az egyik debreceni nagyáruházban összeverekedett két férfi. A járőrök a helyszínre mentek és kérdőre vonták őket. Mint kiderült, a nézeteltérés abból adódott, hogy egy új kasszasort nyitottak meg, és a 32 éves férfi ért előbb oda, azonban a párja, a bevásárlókosárral már csak a későbbi vitapartnere mögé tudott beállni. Mivel a 40 éves hajdúhadházi lakos nem engedte a nőt maga elé, ezért a fiatalabb debreceni férfi szóvá tette ezt, majd vitatkozni kezdtek. Nem jutottak dűlőre, de a 32 éves férfi végül kiállt a sorból. Itt viszont nem ért véget a csatájuk. Fizetés után, az üzletsoron estek újra egymásnak, azonban ekkor már verekedésig fajult a szóváltásuk.

A járőrök előállították a két férfit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást velük szemben.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük