Jókor voltak jó helyen a debreceni járőrök

Rendőrség

A rendőrök Debrecenben, a Kishegyesi úton járőröztek 2020. október 2-án 23 óra körül, amikor egy bevásárlóközpont bejáratánál azt vették észre, hogy egy férfi többször a földre lök egy nőt. Azonnal odamentek hozzájuk, és a nő elmondta nekik, hogy a támadója el akarja lopni a táskáját. Az egyenruhások elfogták a 32 éves helyi lakost, akit előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A nyomozás adatai szerint a sértett a bevásárlóközpont bejáratánál várakozott, amikor a gyanúsított odalépett mellé, felvette a táskáját földről és egyszerűen elsétált vele. A fiatal nő utánament, megfogta a táskát és próbálta visszaszerezni, azonban támadója többször is ellökte őt. Az egyenruhások ekkor érkeztek oda hozzájuk és elszámoltatták a férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük