Gyerekrablás Debrecen

Debreceni gyermekszöktetés: nyomoz a rendőrség, de a lakosság segítségére is szükség van

Rendőrség

Tisztáznák az ügyet, ehhez keresnek tanúkat.

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy helyi élményparkban történt események körülményeinek tisztázása érdekében.

Rendőrség: nem történt gyermekrablás Debrecenben, nem körözik az apát

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. július 26-án 13 óra körül Debrecenben, az Olimpia Fasoron található élménypark előtt egy férfi – az édesapa – magához vette két kiskorú gyerekét, és édesanyjuk beleegyezése nélkül elvitte őket.

Debreceni édesanya: “Lefogtak, és kiszakították karjaimból a gyermekeimet”

Az ügy teljes körű tisztázása érdekében a rendőrség további tanúk jelentkezését várja. A rendelkezésre álló adatok szerint három kerékpáros, valamint egy fehér színű autómentő sofőrje szemtanúja lehetett az eseményeknek.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az esetet látta, illetve annak bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányságon (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.