Ki randalírozott a Balmazújvárosi úton? Felhívást tett közzé a rendőrség

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi személyautójával közlekedett 2020. június 29-én 10 óra 30 perc körül Debrecenben, a Balmazújvárosi úton. A sofőr a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott a vasúti átjáróba, és a lezárt állapotban lévő csapórúdnak ütközött, majd elhajtott a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a bűncselekmény szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.