Videó a debreceni tömegszerencsétlenségről: rommá tört a villamos szélvédője

Rendőrség

Tizenkét ember sérült meg abban a balesetben, ami Debrecen belvárosában történt június 6-án 17 óra 25 perc körül.A rendelkezésre álló adatok szerint egy autóbusz közlekedett Debrecenben, a Széchenyi utca felől a Kossuth utca irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy, a Kossuth tér felől a Nagyállomás irányába haladó villamossal.

Az elsődleges információk szerint tíz személy könnyű, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínelés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon, a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a helyszínen információs pontot üzemeltet, ahol a sérültek hozzátartozói felvilágosítást kaphatnak.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.