Kállay-Saunders András szerint durva, hogy nem jelölték a dalát Fonogram-díjra

Ország Party Zone

Nem szerepel a Fonogram-díjra jelöltek listáján Kállay-Saunders András dala, amin egy kicsit kiakadt az énekes.

Közösségi oldalán írta meg, mit gondol – vette észre a Blikk.

Kb. soha nem szoktam ilyet csinálni, de van az a pillanat, amikor nem tudsz valamit szó nélkül hagyni

– kezdte kirohanását az énekes, aki nagyon hálás, amiért mindennap azzal foglalkozhat, amit szívből szeret csinálni, de úgy érzi, nem értékelik őt eléggé.

…többször a múltban éreztem, hogy szakmailag nem volt a munkásságom értékelve, de persze leszartam, mert nekem mindig fontosabb a közönségem, mint pár ember, aki dönt azon, mi jó, mi rossz, mi érdemel ezt meg azt a díjat. De ezt most nem tudom szó nélkül hagyni. Most látom az ÉV HAZAI ELEKTRONIKUS HANGFELVÉTEL jelöltek listáját a Fonogramra. Tisztázzunk valamit, semmi bajom egyik zenével se a listán, se előadóval, de hogy lehet az, hogy az OCEAN című dalom nem érdemelt egy helyet ezen a listán?

– írja Kállay-Saunders András, aki szerint az Ocean toplistás a rádióban és a tévében is és hamarosan Amerikában is kiadja az egyik legnagyobb dance-elektronikus kiadó. Nem érti, miért nem tud rákerülni egy Fonogram-Magyar Zenei Díj listára.

Már megszoktam, hogy nem értékelnek a szakmai döntéshozók, de ez már durva. Igazán ennyi, nem írok többet, kell menem WC papírt venni

– írta az énekes, majd gyönyörű hétvégét kívánt mindenkinek.