ByeAlex kiakadt a YouTube újításán

Ország Party Zone

ByeAlexnek nem tetszik a YouTube döntése, az, hogy innentől fogva az oldal nem mutatja majd a dislike-ok számát a videók alatt.

A közösségi oldalán fogalmazta meg véleményét ezzel kapcsolatban. Szerinte aki nem bírja a kritikát, az ne használja a közösségi médiát, ilyen egyszerű.

Alex rengetegszer kap hideget-meleget, de soha nem csinált abból problémát, ha valakinek nem tetszett mondjuk egy dala. Igaz, sokszor ő is túlzásnak tart egy-egy kommentet a Facebookon például, amit szerinte szabályozni kellene, de a YouTube döntésével pont nem ért egyet.

De utálom már ezt a písziskedést. Aki nem bírja a kritikát, ne menjen közösségi felületre feltölteni. Sztem kifejezetten fontos az a kurva dislike is! Mert a következő majd az lesz, hogy az se lesz, meg like bar se.

Én kaptam már annyi féle kommentet meg reakciót, amit elképzelni is nehéz, de mindig kiálltam a munkáimért/magamért. Ha a saját oldalamról nézem, akkor meg amúgy is mindig azt mondtam, hogy egy előadó nem csak a tapsért áll a színpadon, néha kővel is megdobálják

– írja többek között posztjában az énekes.