Nincs jól Phil Collins: már a dobverőket sem tudja rendesen tartani

Party Zone Világ

Nagyon sokat romlott Phil Collins állapota, már a dobverőket is alig tudja a kezében tartani a Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas énekes.

Phil Collinst már 1996-ban eltanácsolták a koncertezéstől halláskárosodása miatt. Ekkor jazz zenekart alapított, majd filmzenéket kezdett írni. 1999-ben a Tarzan egyik betétdaláért Oscar-díjat kapott. A dobolásnak köszönhetően azonban elmozdult egy csigolyája és tolószékbe került. Idegkárosodást szenvedett, ami miatt egyre rosszabbul van a legendás énekes.

Phil Collins a BBC-nek adott interjút a Genesis együttes közelgő turnéja kapcsán, ahol szóba került többek között az egészségügyi állapota is – írja a Tények.

Fizikailag nagy kihívások elé állít az élet, amely frusztráló tud lenni, mivel szívesen játszottam volna együtt a színpadon a fiammal

mesélte az interjúban az énekes, aki dalszerző fiával, Simon Collinssal együtt lépett volna fel a turnéján. Arról is kérdezték Phil Collinst, hogy képes-e egyáltalán dobolni az egészségügyi állapotát tekintve. Így válaszolt:

Nem. Szeretnék, de tudja már a dobverőket is alig tudom megtartani a kezemben, fizikailag egyszerűen nem megy.

A sztár korábban már bevallotta, nagyon nehezen viseli a betegségét, még az öngyilkosság is megfordult a fejében, de végül a gyermekei miatt nem tette meg.