Bódi Csabi: kétszínűség lenne takargatni azt, ahogyan élünk

Ország Party Zone

Új, pálmafás, medencés házából posztolt Bódi Csabi, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Az énekes nem is akarja tagadni: valóban gazdagságban él a családjával.

Bódi Csabi élő videóban jelentkezett Facebookon házavató bulijáról. A legtöbben gratuláltak neki új otthonához, azonban olyanok is akadtak, akik nagyképűnek nevezték őt.

Kétszínűség lenne takargatni azt, ahogyan élünk. Soha nem loptunk vagy hazudtunk, keményen megdolgoztunk azért, amink van

– reagált a rosszmájú megjegyzésekre a zenész a Blikknek. 

Csabi nem panaszkodik, ahogy mondja, a Covid után rengeteg a fellépésük, így a sikerben és a bevételben egyaránt fürdenek. A rosszindulatú kommentelőkkel nem foglalkozik, mert rengeteg munkával érte el azt, amije van. A házuk öt év alatt lett kész, a felesége, Gina elképzelései alapján.

Nem vagyok a pénz szerelmese, de a pénz jó dolog, mert ebből tartom el a szeretteimet. Nincsenek káros szenvedélyeim, a bevételemet nem költöm drogokra, alkoholra vagy cigarettára, hanem a családomra fordítom. A szüleim megtanítottak spórolni és keményen dolgozni. Amink most van, a Jóistennek, a szüleimnek és a rajongóimnak köszönhetem. Szeretettel és hálával mutattam meg az otthonunkat a Facebookon, nem azért, hogy dicsekedjek

– magyarázta Csabi a lapnak és nem is szeretné rejtegetni, hogy milyen körülmények között él, mert az hazugság lenne.