ByeAlex kiakadt, hogy kiakadtak rá

Ország Party Zone

Nem állt színpadra zenekarával ByeAlex szombat este a Bánki-tónál. Hogy ennek mi volt az oka, azt egy posztban osztotta meg. Aztán jött a gyűlöletcunami.

ByeAlex és a Slepp az utolsó pillanatban, 15 perccel a koncert kezdete előtt mondta le a fellépést, pedig rengetegen vártak rá. ByeAlex leírta, hogy nem teljesültek a technikai feltételek, ez okozta a visszalépést. A kommentelők szerint azonban ez rossz döntés volt a részéről és mindennek elhordták az előadót, aki kiakadt a posztolókon.

Egy végtelennek tűnő kommentet fűzött bejegyzéséhez, melyben elmondja véleményét a történtekről:

Akkor most reagálok 1x és utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem mert fosok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén, és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban!

Ezeket nem szeretném részletezni, mert nagyon hosszú, szakmai, és unalmas lenne a laikus szem számára. Még magam is unnám felsorolni; de akik olyanokat írnak, hogy egy jó énekes körbeüli a közönséget egy gitárral, meg hozzak mikrofont és egyebeket, az gondolom nem igazán nagy élőzene rajongó, ugyanis mi egy elég nagy stábbal dolgozva egy rettenetesen drága technikát viszünk minden este színpadra. Nem mi nem voltunk ott időben és nem az én stábom nem egyeztetett a szervezőkkel, akik az utolsó pillanatokig lódítottak vagy értetlenkedtek. Az egyezkedések sok-sok nappal, meg héttel előtte kezdődnek meg.

ByeAlexnek azzal kapcsolatban is beszóltak, hogy ha a 30 éve zenélő Tankcsapdának megfeleltek a körülmények, akkor nekik miért nem? Erre így reagált az előadó:

Az érvek a Tankcsapda kapcsán: ők nem (EBBEN A FORMÁJÁBAN) ezen a színpadon és nem ezen a rendezvényen jelentek meg, tehát a helyszín PIPA, de a körülmények teljesen másként voltak ott! Saját, épített színpaddal dolgoztak.

Aztán tovább sorolta ByeAlex a szervezők hibáit:

Esetünkben még azt is szétkamuzták a szervezők, hogy lehet-e vizuált hoznunk! Amire azt mondták, hogy NINCS ELÉG ÁRAM! (Közben azóta már láttam képeket ott megépített színpadokról.) Ezt is elfogadtuk, pedig én már nemigen szeretek enélkül fellépni, mert lehet itt kommentekben gúnyolódni rajtam, de igen, azt hiszem tartok ott, hogy ha már odaviszem a cuccaimat, a stábomat, a zenekaromat, és a dalaimat, akkor elvárhatom azt is, hogy ne basszanak át, mert pontosan azért vagyok ilyen amilyen, mert én nem csak magammal szemben de a közönségemmel szemben is maximalista vagyok! MERT SZERETEM ŐKET!

ByeAlex azt is elmondta, az elmúlt 10 évben most az EGYSZER mondott vissza koncertet technikai okok miatt. Többszáz koncertet adott már az elmúlt években, akkor is, ha fájdalmai voltak. Előfordult például olyan eset is, amikor mankóval állt a színpadra. Bánkot nagyon szereti, az egyik kedven városa és nagyon örült a meghívásnak.

De ez van… ez történt. Remélem a szervezők ebből tanulnak majd, és nem állítanak többet ilyen kellemetlenségek elé egy előadót és közönséget sem.
Ennél többet nem tudok erről mondani.

– zárta mondandóját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük