Kósa Lajos és Bayer Zsolt a Cívis Klubban

Bayer Zsolt óriási öngólt mocskolódott össze: “Tíz éve tudjuk a Fideszben, hogyan bánik Magyar Péter Varga Judittal”

Ország

A tőle megszokott, trágár stílusában írt véleménycikket az Origóra Bayer Zsolt, a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa “A takonygerincű” címmel.

A fideszesek által Debrecenben is körülrajongott Bayer így fogalmaz:

“Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”

– idézi a Népszava.

Kérdés, hogy ha ez igaz, akkor tíz évig miért hunyt fölötte szemet az úgynevezett “családbarát kormány”?

A propagandista szerint Magyar Péter “az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar.”

Bayer kizártnak tartja, hogy Völner Pál annyira ostoba legyen, hogy a kormányzati figyelmeztetés után még fél évig folytassa ügyeit Schadl Györggyel, bár érvet erre nem hoz azon túl, hogy történetesen a HVG-s Dezső András is írt erről. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa azt is kijelenti, senkinek semmi oka és joga nincs arra, hogy kétségbe vonja az ügyészség állításait a Schadl-Völner-ügyben való feddhetetlenségéről.

Magyar Péter a Mandiner kommentszekciójában reagált Bayer Zsolt írására:

“Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb. 5 éve láttad először. Másodszor szerintem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles”

– írta Magyar, majd kérdést szegezett a propagandistának:

“Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán?” Hozzátette, ha nem, szívesen segít feleleveníteni az emlékeket. “Vérplazma Business jól fizet?” – tette fel a másik kérdést.