Magyar Péter

Magyar Péternek első dolga lesz fenékbe billenteni a köztársasági elnököt, Polt Pétert és az összes 2/3-dal bebetonozott mamelukot

Ország

Hosszú interjút adott a 444.hu-nak Magyar Péter, az orbáni rendszer bedőlését várók új reménye. Varga Judit exférje, a Diákhitel Központ korábbi vezetője nem lacafacázna, ha kormányra kerülne.

Magyar Péter elmondta, március 15-e után elkezdik szervezni azt a politikai erőt, ami fel tud lépni, és le tudja bontani a NER-t és azt a politikai status quo-t amelyben élünk 30 éve.

“Ha van egy harmadik erő, annak lesz egy világos programja, akkor matematikailag ki kell alakuljon egy olyan eredmény, hogy két pártnak vagy két pártszövetségnek kétharmada van. Egyedül senki nem tud kormányozni, ez már egy óriási változás lesz. A mi programunknak az első pontja lesz, hogy az Országgyűlés első napján a kormány működésének első napján az összes kétharmaddal bebetonozott köztisztviselőt – köztársasági elnököstül, legfőbb ügyészestül, KEHI-elnököstül leváltjuk. És onnantól a pártok megállapodnak, mint a régi szép időkben.”

Magyar Péter szerint “bárki bármit állít, szabad választásokon megdönthető, leváltható és koalícióba kényszeríthető” a Fidesz. Azt ígérte, hogy március 15. után a harmadik erő megszervezésén fognak dolgozni, ami a NER lebontásához kell.

Belekötött Magyar Péter külsejébe a kormánymédia, szerelmes fotóval vágott vissza Varga Judit exférje

Magyar elárulta, nem gondolta, hogy a fellépésével olyan hatása lehet, mint amilyen lett. Elmondta, hogy “több tízezer emailt kapott, Messenger- és telefonhívást”, szerinte ez az ügy nemcsak a budapesti buborékokba jutott el, hanem a legkisebb falvakba is. Amikor bement egy kocsmába, vagy művelődési házba, akkor mindenki mosolyogva fogadta, mindenki tudta, miről van szó.

“Nem gondolom, hogy néhány hónap múlva fizetett politikai státuszom lesz Magyarországon. A 20-30 éve fennálló politikai status quo-t kell megváltoztatni. Szerintem nagy gond, hogy nincsen olyan alternatíva jelenleg, ahova a magyar emberek többsége, a mérsékeltek, egy modern európai országot elképzelők többsége, csatlakozna”

jelentette ki.

Magyar Péter a Medián friss közvélemény-kutatása szerint akár a párt nélküli választók 13 százalékát is megszerezhetné azok közül, akik hallottak róla, és további 20 százalék is megfontolná, hogy rászavaz.

Még több Magyar Péter:

sz

 

Szipogó Deutsch “Tomiról” osztott meg egy videót Magyar Péter

Rogán letiltotta volna a kórháznak szánt adományt, és a kárpátaljai menekülteknek nyújtott segítség miatt is kiakadt – Magyar Péter újabb kemény sztorijai