Pedofilozós, orbános plakátkampányt indított a DK

Pedofilozós, orbános plakátkampányt indított a DK, Donáth Annának hányingere lett

Ország

A DK és a párt EP-képviselői egyszerre indítanak plakátkampányt – jelentette be közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció.

Az Orbán Viktor arcképével és pedofilozós üzenetekkel operáló plakátok a párt szerint

a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál, a DK EP-képviselőinek plakátja pedig európai gyermekvédelmet sürget.

A két különböző óriásplakáton, összesen országszerte több mint 800 helyen, Budapesttől a legkisebb falvakig mutatják meg a hatalom valódi arcát, álszentségét és romlottságát.
Donáth Anna, a Momentum elnöke nincs elragadtatva a DK ötletétől. Facebook-oldalán így reagált a kampányra: “felháborodásunkban nem süllyedhetünk le ugyanerre a szintre”.
Az a legrosszabb reakció, ha a horrorisztikus információk hatására kivetkőzünk az emberségünkből, a tisztességünkből, a civilizáltságunkból. A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan. A “Pedofil forródrót” után most itt az “Isten?, Haza?, Pedofília!” plakát, ami olyan, mintha Rogán Antal boszorkánykonyhájába készült volna. Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van. Gyűlöletkeltő, feleslegesen bántó, és ami a legaljasabb, hogy egy kis pedofilozásért, néhány cikkért és pár lájkért elviszi a közbeszéd fókuszát a bicskei bántalmazásokról, a kegyelmi botrányról és a gyermekvédelemről. Elviszi a fókuszt arról, hogy még mindig nem történt valódi felelősségvállalás és még mindig nem kaptunk valódi válaszokat
– írja Donáth, és azt kéri az ellenzékiektől, hogy “elkeseredettségüket és jogos felháborodásukat ne durvuló retorikával, nagyotmondással, gyűlöletbeszéddel, gyűlöletplakátokkal vezessék le. Maradjanak emberek”.