Rogán Antal

Magyar Péter a lapító Rogán Antalnak: “Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél”

Ország

Folytatta leleplező hadjáratát a Facebook-oldalán Magyar Péter, Varga Judit volt férje.

A Partizánnak adott, milliós nézettség fölött járó interjúja után Magyar azt ígérte, ő is igyekszik majd témát szolgáltatni a hétvégén esedékes Orbán-évértékelőre.

Varga Judit exférje talán Rogán Antalt, a kormánypropaganda vezérét gyűlölheti legjobban, íme Magyar Péter üzenete:

„ Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől? ”

Magyar ezek után Tiborcz István, Orbán Viktor veje erényeit sorolja:

„Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van.”

Tiborcz céljai sem világosak számára:

„Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?”