Orbán Viktor CPAC

Orbán Viktor még mindig Trumpot siratja: “Térjen vissza, elnök úr, tegye naggyá ismét Amerikát, és hozzon nekünk békét!”

Ország

Egyre komolyabban dörgölőzik a két és fél éve leváltott, de számára továbbra is elnökként funkcionáló politikushoz.

Ha Donald Trump vezetné Amerikát, ma semmilyen háború nem sújtaná Ukrajnát és Európát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Magyarország konferencián csütörtökön és azt kérte:

“Térjen vissza, elnök úr, és tegye naggyá ismét Amerikát, és hozzon nekünk békét!”

Orbán Viktor az Alapjogokért Központ által szervezett, Együtt erő vagyunk! című rendezvényen kijelentette, az illegális migráció lényege a nemzeti közösség lerombolása, szétbontani a nemzeti állam működéséhez szükséges kulturális alapot és ugyanez a célja a woke mozgalomnak és a genderpropagandának.

Ezek pontosan olyanok, mint régen a kommunizmus volt, mesterségesen kisebbségekre szabdalják a nemzetet, hogy aztán viszályt szítsanak a csoportok között, ez a hatalmuk bázisa

– fejtette ki.

A kormányfő hozzátette: a nyugati nemzeteket a progresszív külpolitika is veszélyezteti, amely mindig háborúba sodor bennünket. A színes forradalmak a szabadság jelmondatával indultak, liberális, progresszív átneveléssel, emberjobbítással folytatódtak, majd káosz és magára hagyott országok miatti szégyen maradt utánuk – fogalmazott.

A csúnya, rossz, velünk egyet nem értők

“Amikor a mai alkalomra készültem, visszaemlékeztem, hogyan jutottunk el idáig. Hogyan kerültek a magyarok egy ilyen előkelő klubba. Nem vagyunk hatalmasok, félelmetesek, nincs nagy hadseregünk. Kit érdeklünk? Ma mégis itt vagyunk mindannyian. Ennek egyetlen oka lehet. Van egy dolog, ami a mi hazánkat fontos tényezővé teszi. Magyaroroszág egy inkubátor, ahol a jövő konzervatív politikáját kikísérletezik”

– mondta Orbán Viktor.

Arról is beszélt, hogy a magyar siker világhírnevét Soros Györgynek köszönhetjük.

A miniszterelnök szerint, „ha Soros nem támadja meg Magyarországot, nem hirdeti meg a programját, akkor soha nem kerültünk volna világsajtó címoldalára.”

Orbán elmondta, hogy mi magyarok nem támadunk, hanem védekezünk a globalista progresszív elittel szemben.

“De nemcsak Magyarországot támadtak meg, hanem a szabad világ minden szegletét. Mindannyian támadás alatt állunk. A támadás nem gazdasági természetű, egy biológiai fegyverrel van dolgunk. Ezt a progresszív liberális laboratóriumokban fejlesztették. Ez egy nemzetfelemésztő vírus, ami a nemzeteket szétporlasztja”

– tette hozzá a miniszterelnök.

A miniszterelnök szerint nem kell tovább keresni a progresszív vírus ellenszerét, itt van Magyarországon.

Szabadon vihet, bárhol működik. Csak választás előtt fel kell írni a zászlóra:

no migration, no gender, no war!

Orbán beszédét azzal zárta, hogy kétféle képpen lehet egy várost elfoglalni: vagy elfoglalják a várost falait, vagy a város szentélyeit. A miniszterelnök úgy látja, a modern demokrácia két fellegvára, Washington és Brüsszel még mindig a liberálisok kezében van, így ezeken a helyeken át kell majd venni az irányítást a jövőben.

(MTI)