Szeretők, szerelem

Rajtakapta 56 éves feleségét és 30 évvel fiatalabb szeretőjét egy magyar orvos, majdnem az életével fizetett érte

Ország

Félreérthetetlen helyzetben kapta rajta feleségét és annak tanítványát egy szombathelyi orvos – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, a 61 éves férfi urológus, felesége pedig nyelvtanár. A nő 26 éves tanítványával lépett félre.

A történet március 13-án vett furcsa irányt, amikor a tilosban járó páros pechjére a férfi váratlanul betoppant a lakásba,

a lebukott szeretők pedig reakcióján annyira feldühödtek, hogy mindketten ütlegelni kezdték a sértettet. Egyikük egy műanyag zsákot is az áldozat fejére húzott, hogy ne lássák az arcát.

Majd a doktor elájult, és ez mentette meg az életét. A tilosban járó páros ugyanis azt hitte, a férfi meghalt. A magára hagyott orvos később magához tért, és súlyos, életveszélyes sérülései dacára még eljutott a kórházig. Az őt ellátó orvosok hívták ki a rendőrséget.

A rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy emberölés kísérlete miatt folytanakt eljárást.

A Vas Vármegyei Ügyészség előterjesztésére a bíróság mindkét gyanúsított esetében elrendelte a letartóztatást – tudta meg a Blikk. A nyomozati iratok alapján egyértelműen kirajzolódott a gyanúsítottak ölési szándéka – árulta el a lapnak dr. Unger Hajnalka főügyészségi ügyész.