Donáth Anna plakát

Felfedte a Momentum, hogy kivel vezetnék új útra Magyarországot

Ország

Január közepén óriásplakát-kampányt indított a Momentum, akkor még csak egy hosszú hajú ember sziluettje volt látható a plakátokon.

A párt ma felfedte a nyilvánvalót: Donáth Anna korábbi pártelnök és EP-képviselő képmása köszön vissza ránk.

A Momentum közleményt is kiadott, melyben rámutatnak: Donáth Anna a legnépszerűbb ellenzéki politikus a 21 Kutatóközpont Telexen publikált felmérése szerint.

A Momentum EP-képviselőjének elfogadottsága a teljes lakosság körében a legmagasabb ellenzéki oldalon, 5 százalékkal előzi meg a főpolgármestert és 10 százalékkal Dobrev Klárát. Az is kiolvasható a kutatásból, hogy az ellenzéki szavazók több mint háromnegyede látná szívesen Donáth Annát fontos politikai szerepben – 7, valamint 17 százalékkal többen, mint az utána következő politikusokat – részletezi a közlemény.

Az elmúlt tizenkét évben kiszolgáltatták az országot, tévútra vezettek minket. Nincs elég tanár, de béremelés helyett kirúgják azokat, akik ki mernek állni az igazukért. Kudarc a keleti nyitás, a hintapolitikával két szék között a pad alá esett Magyarország. Addig harcoltak Brüsszellel, hogy most a pénzéért könyörögnek. A kormány megoldásai csak súlyosbítják a válságot, így valakinek foglalkoznia kell az ország jelene és jövője előtt álló problémákkal. A Momentum és Donáth Anna ezen a hétvégén tartja évértékelőjét, amelyet online a Momentum Facebook-oldalán követhetnek

– közölte az ellenzéki párt.