Orbán Ráhel

Orbán Ráhel: “Nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz”

Ország

A férje, Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Koncept ügyvezető és kreatív igazgatójaként nyilatkozott Orbán Ráhel a RePort podcastjében – vette észre a 444.hu.

A miniszterelnök lánya többek között arról beszélt, hogy milyen hatással volt a koronavírus-járvány, a háború és a gazdasági válság a gyerekboltja működésére.

Orbán Ráhel elmondta, a Covid nagyon nehéz volt, bár sokaknál jobb helyzetben voltak, mert nem volt visszaesés. De sajnos fejlődni sem tudtak. Nehéz volt az is, hogy a náluk dolgozók megélhetése is tőlük függött.

Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban úgy vélekedett, a legrosszabb a bizonytalanság, nem olyan, mint a gazdasági válságok, hogy jó, most két évig összehúzzák a nadrágszíjat, hanem olyan hatások érik a szakmát, mint a Covidnál, azaz tehetetlenek ellene. Orbán Ráhel szerint nehéz éveket élünk, és lesz is még néhány hónap vagy év is talán.

Orbán Ráhelék külföldre költözését firtatta a parlamentben a debreceni képviselő – a Fidesz sietve lekommunistázta

Orbán Viktor elsőszülött lánya bízik abban, hogy a válság kicsit helyreállítja majd a munkaerőpiacot a szakmájukban. Azt is látja, hogy sokan megindultak egy országgal arrébb, de szerinte ezzel sincs baj, mert értékeli azokat a fiatalokat, akik szeretnének egy kicsit többet elérni, és sokszor sokkal rosszabb munkát vállalnak el, mint amit itthon kell csinálniuk. Meg aztán ő is lakott külföldön, de hazatért, és szerinte sok jót hozott onnan (a spanyolországi Marbellán élt családjával – a szerk.)

És nagyon drukkolok mindenkinek, hogy tudjon talpon maradni, mert nehéz lesz

– üzente Orbán Viktor lánya.