Harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség

Ország

A nagy érdeklődésre miatt jövő héten további harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség – olvasható a Honvédelmi tábor hivatalos közösségi-oldalán.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti időszakban meghirdetett táborokra. A turnusok többsége egy hét alatt be is telt. Már csak néhány táborra vannak szabad helyek. A nagy érdeklődés miatt a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség.

Eredetileg 40 helyszínen, 73 turnusban hirdették meg több mint 3 ezer – 12 és 18 év közötti – fiatal számára a honvédelmi táborokat. Tizenhat tematika – harcos, angol nyelvű harcos, német nyelvű harcos, légierős, felderítő, infokommunikációs, erdei, túlélő, vizes, vitorlás, búvár, harcos logisztikus, önvédelmi, honvédelmi sport, lovas- és hagyományőrző – közül lehet, illetve lehetett választani. A táborok többsége már betelt.

További információkért, friss hírekért érdemes követni www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

Új parancsnoka van a Bocskai István Lövészdandárnak