Fásy Ádám szerint Orbán Viktor a békét erősíti

Ország

Ahogy az várható, legalább annyi hazai sztár áll ki Orbán Viktor mellett, mint szólal fel ellene.

Amíg például Alföldi Róbert bízik abban, hogy a kormányváltás után egy nyugodt országban élhet, Fásy Ádám szerint épp Orbán Viktor az, aki a békét erősíti. A sztárok szerint nemcsak arról döntünk vasárnap, ki legyen az ország miniszterelnöke, hanem arról is, háború vagy béke legyen?

Fásy Ádám úgy gondolja, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan miniszterelnökünk van, aki teljes mellszélességgel a békét támogatja – írja a Bors.

A zenész-producer szerint Magyarország olyan kezekben van, ami biztonságot nyújt az itt élőknek és ezt nem szabad elfelejteni. Szerinte Magyarország stabilitását ez a kormány képes fenntartani. Példának hozza fel Orbán Viktor hozzáállását az ukrán-orosz háborúhoz.

Óriási szerencse, hogy ebben a szörnyű helyzetben olyan miniszterelnökünk van, aki nem akarja a magyar népet belesodorni a háborúba, és a békét erősíti

– fogalmazta meg véleményét, amivel Gáspár Zsolti is egyetért: szerinte most még inkább felértékelődik a béke szó jelentősége. Úgy gondolja, az ellenzék minden eszközzel azt támogatná, hogy a hazánk belesodródjon az ukrán-orosz háborúba. De Tóth Gabi is hasonló véleményen van, szerinte a kormány jól kezeli a kialakult helyzetet és a béke érdekében fontos, hogy folytatni tudják ezt a munkát.