Majka

Vitára hívta Gődény Majkát, Majka ismét keményen beszólt neki

Ország

Gődény György arra kérte Majkát, találkozzanak március 14-én. Majka egy feltétellel mond igent.

Múlt hét pénteken a járványszkeptikus Gődény György pártja, a Normális Élet Pártja kiállt Oroszország mellett, amit Majka nem hagyott szó nélkül. “Nyomorult csalónak” nevezte őt és többek között azt írta, “remélem, hogy minél hamarabb rárohad a kéz, meg a lábbilincs.”

Gődény közösségi oldalán arra kérte Majkát, találkozzanak hétfőn, hogy tisztázzák nézeteltéréseiket. Videójában üzente meg a rappernek, hogy várja őt egy semleges helyen, szemtől szemben, hogy kiderüljön, “vajon csak a közösségi média felületein bátor vagy meri vállalni nyíltan is a nézeteit?” – vette észre a Blikk.

Majka válasza ezúttal sem maradt el. Ő is videót készített számára, melyben elmondta, örül, hogy végre előbújt a kis barlangjából Gődény.

Vitára hívsz, ez valami fantasztikus. Nagyon kedves vagy, hogy még egy moderátort is adnál, aki levezényli a köztünk zajló beszélgetést és fogja a kezem, hogy ne féljek. Gyurika, azért mert valakinek földig érő szakálla van, és bevett egy raklapnyi szteroidot, attól én nem fogok megijedni. Olyanokkal vitatkozol, akiknek a nevük előtt a dr. cím ott van, nem olyanok mint te, akik csak odatették a nevük elé. Az embereket próbálod meggyőzni arról, hogy ők hazudnak, te pedig nem.

– mondja Majka, aki nagyon szívesen vitatkozik Gődénnyel bármikor, de csak akkor, ha teljesíti egy kérését:

Mikor jössz, hozz el egy táskába 150 millió forintot, amit tőlünk loptál el. Ha ezt elhozod, akkor leállok veled vitatkozni, addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi! Nyilvánvalóan választási családban vettél részt! Ezt hogy engedik meg Magyarországon?… Menjél edzél még, de ne csak testre, agyra is!

– írta meg a a videójában elmondott szavait a lap.