Berki Krisztián

Több mint egymillió forint gyerektartással tartozik Berki Krisztián

Ország

Jogerős ítélet született Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében, Berki 1,39 millió forint tartásdíjjal tartozik Pamelának.

Berki Krisztián és korábbi párja, Tóth-Hódi Pamela nem tudtak megegyezni kislányuk, Natasa Zselyke elhelyezésében, ezért bírósághoz fordultak. Pamela a Blikknek mondta el, mit gondol most, hogy másfél év után lezárult a per.

Most boldog és nyugodt vagyok, mert a határozat szent és sérthetetlen, a bíróság mondja ki, hogy milyen kötelezettségei vannak a szülőknek, hogy mik a szabályok. A mi esetünkben különösen fontos volt a szabályok bevezetése, mivel rengeteg konfliktusunk adódott abból, hogy a másik fél nem tartotta magát a korábban megbeszéltekhez. Az elmúlt másfél év fizikálisan, lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű, örülök, hogy végre lezárult.

A bíróság úgy határozott, Berkinek havi 80 ezer forint tartásdíjat kell fizetnie, és visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia az elmaradt tartásdíj miatt. Pedig jobban is járhatott volna, mert Pamela eredetileg lemondott a gyerektartásról, egy forintot sem kért volna Krisztiántól, de amikor ő felrúgta az alkut, úgy döntött, akkor legyen az, amit a bíróság kimond.

Még nem utalta át a pénzt, de már küldtek neki felszólítást, majd az állam behajtja rajta

– mondta Pamela, aki számára a legfontosabb, hogy lánya ne sérüljön. A szülői felügyeleti jog is száz százalékosan az övé, ő határoz például arról is, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában. Korábban volt, hogy Berki felesége, Mazsi olyan fotót posztolt, amin Nati is látható, ami nagyon kiakasztotta Pamelát. Ezentúl az édesanya kezében van az irányítás. Kislánya másfél hetet tölt vele, fél hetet pedig édesapjánál, Berki Krisztiánnál, aki nemrég vallotta be, hogy nem tudja, mi az a boldogság, azt viszont igen, hogy a legfontosabb számára a két gyermeke és a családja.