Csuti

Segített egy hajléktalanon Csuti, be is számolt róla

Ország

Kulcsár Edina férje, Szabó András Csuti egy különös történetet osztott meg közösségi oldalán.

Az elhagyott férj találkozott egy hajléktalannal, ezután pedig arra kért mindenkit üzenetében: vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat – vette észre a Blikk.

Az utóbbi időben megvolt a magam gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket véltem felfedezni, mint az emberek jelentő százaléka, (szag, ápolatlan külső, stb…) de aztán a szemébe néztem! Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette!

– kezdte posztját Csuti, aki ahogy némán kommunikált a hajléktalannal, észrevette, hogy a férfinak könyvei és papírjai vannak, melyek nem a tipikus utcai megélhetés kellékei. Ezután beszélgetni kezdtek, majd Csuti elment és vett neki egy gyrost, meg egy marlenkát.

Jó étvágyat kívántam és elköszöntem, mert kezdődött az edzésem! A tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat!

– írja meghatottan Csuti, aki részéről tény, hogy szép gesztus, hogy segített egy hajléktalanon, az azonban már nem világos, miért kellett az egészet fotón megörökíteni és kiposztolni…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabó András Csuti (@csut.i) által megosztott bejegyzés