Szilágyi Liliána

Hosszú Katinka Szilágyi Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot – állítja Liliána húga

Ország

Egy egészen elképesztő blogbejegyzés látott napvilágot Szilágyi Gerda nevében. Gerda többek között azt állítja, Hosszú Katinka nővére, Liliána miatt hagyta el Shane Tusupot.

Szilágyi Liliána tavaly év végén állt ki a nyilvánosság elé és vallotta be, hogy édesapja szexuálisan és fizikailag is bántalmazta őt korábban. Az édesapja és Liliána húga, Gerda szerint ez nem igaz. Az édesapját védő Gerda nevében most egy megdöbbentő blogbejegyzés is született, melyben Gerda szarkeverőnek nevezi nővérét, Liliánát, aki csak irigysége miatt bánik így vele és édesapjával.

Mindenki jobb, ha tudja, hogy a nővéremnél nagyobb szarkeverő nincs a világon. Jelenlegi kapcsolata csak alibi. Az, hogy ma is verseny sportolhat csak annak köszönheti, hogy gyengéd intim kapcsolatokat ápolt néhány kiemelkedő versenyzővel, akik befolyással bírnak a sportszakmában, mint Cseh László és Hosszú Katinka. Több kapcsolatot is tönkretett már zabolátlan természetével – élete maga a fertő. Hosszú Katinka is miatta hagyta el a férjét, de aztán csúnyán pofára lett ejtve, ahogy sokan mások is

– vette észre a bejegyzést a Bors. A bejegyzésben Gerda – ha tényleg ő a szerző – azt is leírja, Liliána irigy rá, mert amíg ő a 18. születésnapját már egy felsőoktatási intézmény aktív hallgatójaként ünnepelte, Liliánát nem véletlen bocsájtották el az egyetemről, mivel kiderült, az érettségijét a piacon vette. Szerinte Liliána egy álomvilágban él, aminek nevet is adott: kószaföldnek hívja.

Liliána, téged kopaszra kellene nyírni, mint Selma Holgerssont, alaposan megvesszőzni, mint Ludas Matyit és mezítláb kitenni a Bugacon – mert te erre vágysz!

– írta állítólag Szilágyi Gerda. A teljes blogbejegyzés itt olvasható el.