Terítéken a Grundfos szivattyúk

Ország

Ha csúcsminőségű, tartós és megbízható szivattyúkat keresünk, akkor nagy valószínűséggel egy helyen fogunk rátalálni. A Grundfos kínálatában. A márkanév már régóta nagy népszerűségnek örvend. Az 1945-ös alapítása óta közel tízmillió eladott szivattyút tudhat a háta mögött. Ez az óriási szám sokat elárul az általa nyújtott minőségről. Még szerencse, hogy a cég hazánkban is jelen van, így gyorsan és kényelmesen tudunk vásárolni.

A Grundfos ezeket a szivattyúkat kínálja

A cég fő profilja a villamos motorral működő szivattyúk gyártása. Újabban adagolástechnikai termékekkel is kiegészítették a portfóliójukat, de még mindig a szivattyúgyártásra helyezik a hangsúlyt. Nem is csoda, hiszen azzal foglalkozik, amiben a legjobb. A kínálatuk nagyon színes képet mutat, ami azt jelenti, hogy bármilyen szivattyúra is van szükségünk, náluk jó eséllyel megtaláljuk. Kezdetben az ipari szivattyúk gyártásán volt a fókusz, aztán nyitottak az úgy nevezett in-line és szennyvíz-átemelőszivattyúk készítése felé is. Mostanra pedig már búvárszivattyú-motorok és szennyvízszivattyúk is készülnek a gyáraikban. Ugyanakkor a cég nemcsak a hűtés, fűtés és szennyvíz-átemelés területén tud segítséget nyújtani. Emellett környezetvédelmi és tűzvédelmi megoldásokat is kínál.

A Grundfos keringető szivattyú

A keringető szivattyú feladata a víz keringetése a fűtési rendszerekben. A cég által kínált modell kiváló megoldást nyújt azoknak, akik akár magasabb összeget is kifizetnének a csúcsminőségű termékekért. A márkanevet viselő szivattyúk ugyanis közel sem a legolcsóbbak. A pénzükért cserébe viszont hosszútávon is kiválóan működő, elsőosztályú rendszert tudnak létrehozni. Ha Grundfos keringető szivattyúra esik a választása, akkor garantáltan nem lesz gondja a közeljövőben. Legalábbis, ami a fűtési rendszert illeti. Mivel a cég nemcsak külföldön, hanem hazánkban is vezető szerepet tölt be, kiterjedt szervizhálózatot tudhat magáénak belföldön is. Emellett az alkatrész ellátottság is széles körű. Ennek köszönhetően az esetleges javításokat gond nélkül el lehet végeztetni.