Puskás-Dallos Peti nyílt levelet írt Puzsér Róbertnek

Ország

Egy hosszú levélben fogalmazta meg gondolatait Puskás-Dallos Peti Puzsér erős kritikájáról.

Az X-Faktor mentora nem érti, miért vált egy idősebb generáció megmondóembereinek célpontjává. Először Bakács Tibor illette őt kritikával, majd Puzsér Róbert kötött bele. Puskás-Dallos Peti először csak egy rövid poszttal, most azonban egy hosszú nyílt levéllel reagált Puzsér bántó szavaira, melyet közösségi oldalán tett közzé.

Kedves Róbert!  Azért írlak kedvesnek, mert amikor személyesen találkoztunk, amúgy mindig nagyon kedves voltál velem. Ugyanakkor nagyon szórakoztatónak tartom, hogy ahhoz képest, hogy engem vádolsz feltünési viszketegséggel, mégis napok óta rólam írogatsz és becsmérelsz

– kezdte sorait Puskás-Dallos Peti, aki azzal folytatta, hidegen hagyja, mit gondol róla Puzsér, mert ő olyan, mint a házőrző kutya: megugat mindenkit, aki a kerítés mellett elmegy, ezért pedig felesleges nagy jelentőséget tulajdonítani az írásainak.

Mindenesetre amíg te lehülyegyerekezel másokat, én maradok a kedves megszólításnál. Mert ezt is a szüleimtől tanultam: maradj mindig nagyvonalú másokkal, mert rövid az élet a kicsinyességhez

– írja még Peti, aki tudja, rengeteg hibát követett el az életében, sok mindenre nem is büszke, de mindig próbál ezekből tanulni.

Valószínűleg most is fogok, hogy vannak dolgok, amikre felesleges reagálni, mégis megteszem, mert rosszul érint, hogy egy nagyon harmonikus családi környezetben, azzal kell foglalkoznom , hogy a szeretteimet nyugtatom, hogy minden rendben, csak vannak emberek, akiknek ebből származik a bevétele, hogy másokat kritizálnak. Nagyon remélem tudok még témát szolgáltatni neked jó sokáig!

– fogalmazott többek között Puskás-Dallos Peti, akinek a teljes posztját itt lehet elolvasni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük