Pszichés problémái voltak Szujó Zoltánnak

Ország

Szujó Zoltán 2019-ben egyszer csak eltűnt a tévé képernyőjéről. Most felidézte az akkori eseményeket és elmondta, pszichés problémái álltak a háttérben.

2019-ben a kommentátornak viszonylag gyorsan kellett összepakolnia a cókmókját, miután megköszönték addigi szolgálatait egy balul sikerült F1-es hétvége után – emlékezett vissza a Blikk. Szujó nemrég a Frizbiben vendégeskedett, ahol Hajdú Péternek elmondta, ahhoz, hogy kenyértörésig fajuljon a helyzet, pszichés problémákon keresztül vezetett az út 2019-ben.

Sokat beszélgettem a feleségemmel, aki végig próbálta jelezni, hogy a Forma-1-en kívül is van élet. Ezt én valahogy ekkor nem akartam tudomásul venni. Fiatalon kerültem bele ebbe az egészbe, és a kiégés tüneteit produkáltam, de olyan szinten…

– mondta Szujó Zoltán, aki már tudja, belefásult a munkájába.

Pszichés fáradtság lett úrrá rajtam, ennek hatására adtam egy – kívülről nézve a normálisnál hevesebb – érzelmi reakciót

– magyarázta Hajdú Péternek a történteket másfél év távlatából a kommentátor. Szujó Zoltán 2019 májusában azonnali hatállyal bocsátották el a közmédiától és a Forma-1-es közvetítésektől.