ByeAlex

ByeAlex Sári Éviről: “sosem hallottam erről a néniről”

Ország

ByeAlex visszaszólt Sári Évinek, amiért kritizálta a stílusát.

jövőre lesz X-Faktor. de maradjunk így négyen, vagy változzon meg a brigád; esetleg hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak…?

– kérdezte nemrég követőitől ByeAlex, ami Sári Éviből olyan erős ellenszenvet váltott ki, hogy feltette a kérdést Instagramján: Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis majom?

A beszólása nem maradt válasz nélkül, hiszen Alex privát közösségi oldalán csak ennyit írt válaszként:

Lehet, hogy buta vagyok, de sosem hallottam erről a néniről, mindenesetre a humoromat nem érzi a mami

– vette észre a Blikk. A lap az is kiszúrta, Sári Évi nem hagyta magát és egy hosszú posztba írta meg, mit gondol Alexről.

Szerinte nem értem a humorát, szerintem meg nem volt vicces. Sokkal inkább cinikus. Azt gondolom, hogy tisztelni kell az idősebb generációt, még ha nem is egyezik az ízlésünk, a zenei világunk. Gondolom nem véletlenül ültek ők sem abban a székben, amiben a mostaniak… Igaz akkor kevésbé volt hangsúlyos egy-egy mentor körmének a színe, vagy a hajában lévő minta, mint most, de talán ez nem is volt olyan nagy baj.

Évi Alex legutóbbi posztjára is reagált:

Ha én NÉNI, vagy MAMI vagyok, akkor te BÁCSI. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces

– írta Sári Évi, aki szerint nem gond, hogy Alex nem tudja, ki ő, ezért szívesen látja valamelyik színházi előadásán. Sok celeb kiállt Sári Évi mellett, akik hozzászólásukban fejezték ki támogatásukat. Köböl Anita például azt írta: “Azért meghallgatnám, hogy Aleximexi tud-e akkorát énekelni, mint te….?! Ne is foglalkozz az ilyennel Évi, kár azért a sok energiáért, mert nincs benne sem tisztelet, sem elég intellektus.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sári Évi (@sarievi) által megosztott bejegyzés