Idén már biztos nem emelnek vádat Hopp Csilla ellen

Ország

Amennyire tudja, boldogan töltheti a karácsonyt L.L. Junior volt párja, Hopp Csilla. Idén már biztosan nem emelnek vádat ellene.

Bár a rendőrség korábban vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az illetékes ügyészségnek, még nem tudni, hogy bíróság elé kell-e állni az édesanyának, aki két éve veszítette el kisebbik fiát, Dávidkát – írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozott a család egyik ismerőse, aki szerint lehet, hogy a hatóság nem akarta felkavarni egy gyászoló édesanya lelkét pont karácsonykor.

Persze csak idő kérdése, hogy mikor jön ki a határozat, talán valamikor januárban lesz meg, de az biztos, hogy most legalább van még pár nyugodt napjuk. Így sem lehet könnyű számukra a karácsony, hiszen az ünnepek alkalmával még fájdalmasabban érinti az embereket szerettük hiánya

– mondta. Csilla nem szeretett volnna nyilatkozni, ügyvédje azonban elárulta, az ügyészség döntésére várnak.

Csilla jól van, amennyire csak lehet próbálja a hétköznapokból kizárni az egészet, hiszen úgysincs ráhatása arra, hogy a hatóság mikor hozza meg a határozatot

– mondta dr. Horváth B. Gábor, aki korábban már elmondta, arra számít, Hopp Csillának nem kell börtönbe mennie. L.L. Junior és Hopp Csilla kisfitá, Dávidkát 2019-ben gázolta el egy autó, a kisfiú a baleset következtében meghalt. Csilla elméletileg akár 1-5 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat gondatlan emberölés miatt.