Tóth Dávid, a Nagy Ő

Ennyi volt, véget is ért Tóth Dávid és Laura nagy szerelme

Ország

Péntek este véget ért A Nagy Ő, a TV2 műsora, ahol Tóth Dávid kajakozó kiválasztotta szíve hölgyét. Kapcsolatuk azonban nem bizonyult túl stabilnak.

Hetekig küzdöttek a lányok  Dávid szívéért, aki végül a 24 éves Szalai Laurát választotta. Még szerelmet is vallott neki a döntésekor.

A műsort még nyáron forgatták, s most, hogy véget ért, mindenki azt találgatta, vajon együtt vannak-e még. A nlc.hu vasárnap azt írta, szerelmük két hónapig tartott. Hétfő reggel ezt meg is erősítette a páros, akik a Mokka vendégei voltak.

Dávid a műsorban elmondta, nagyon intenzív nyarat töltöttek együtt, sőt, a szakítás ellenére sincs bennünk csalódás. Laura a Mokkában ugyan szűkszavúan beszélt a szakításról, de az nlc.hu-nak részletesen elmondta, mi is történt – írja a Blikk.

Laura szerint jól indult a dolog, hatalmas érzelmekkel, folyamtos együttléttel. De ahogy teltek a hetek, érezte, hogy vannak dolgok, amikben különböznek.

Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel

– ezt még a Nők Lapjának mesélte Laura, aki azt is elmondta, inkább Dávid miatt szakítottak, aki miután külön töltöttek egy kis időt (Dávid edzőtáborban volt, Laura pedig a barátnőivel nyaralt) megváltozott és teljesen közömbössé vált. Laura szerint Dávid még nem áll készen arra, hogy megállapodjon.