Alee, a 16 éves rapper nyerte a 2021-es X-Faktort

Ország

Óriási izgalmakat hozott az RTL Klub tizedik, jubileumi X-Faktor versenyének utolsó adása.

A döntőben énekes-dalszerzők között dőlt el a végső sorrend, a négy körös verseny alatt már csak a közönség szavazai döntöttek az indulók között.

X-Faktor jövőre is lesz, itt lehet jelentkezni.

Az első kieső a Puskás Peti által mentorált Ferenczi Kamilla volt. A 2021-es X-Faktor harmadik helyezettjének legszebb pillanatait ebben a videóban foglalták össze:

A nézők szavazatai alapján a második helyezett Kocsis Paulina lett, aki Gáspár Laci szárnyai alatt fejlődött rengeteget az elmúlt hetekben. Paulina nyerte el a legfelvillanyozóbb előadó díját is, így ő vezethet egy évig egy szponzorautót, és jövőre felléphet a Szigeten.

A legtöbb szavazatot ByeAlex mentoráltja, a 16 éves kevermesi rapper, Balázs Alex (művésznevén: Alee) kapta. Az első helyezett egy éven keresztül havi egymillióval lesz gazdagabb, és további 15 millió forint áll rendelkezésre, amiből akár egy vagy több élő show-ba jutott versenyző is részesülhet, hogy beindíthassák a karrierjüket.

Itt a nagy bejelentés:

Alee a Youtube-on már igencsak népszerű a fiatalok körében, a Nincsen gond című száma egy hónap alatt közel 7 millió megtekintést ért el:

Szégyenkeznie Paulinának sem kell, az Ajándék című dala két hónap alatt 3 millió megtekintés fölé kúszott: