Összetörtek az Omega tagja Kóbor János halálhíre miatt

Ország

Kóbor János, az Omega legendás frontembere tegnap elhunyt. Halálát koronavírus-fertőzés okozta.

Egy hónapig küzdött az életéért az énekes a kórházban, de végül szervezete feladta a harcot.

Trunkos András, az Omega menedzsere a Blikknek mondta el, hogyan értesült Kóbor haláláról.

Zsóka hívott reggel, majd zokogva csak annyit mondott a telefonba: „Meghalt Mecky”. Szegény csak sír, nagyon nehezen viseli, hogy elment a szerelme. Rajongással imádta, annyira szerette, hogy talán néha már túlzottan is rajongott érte, de ez érthető, és sokan vágynának ilyen házasságra

– mondta Trunkos, aki az énekes haláláról egyelőre annyit mondhatott, hogy a koronavírus és annak következményei miatt ment el.

Egy korszak zárult el az elvesztésével, még most sem fogom fel, hogy nincs többé, nem akarom elhinni….

– mondta  a menedzser, de a zenekar tagjai is összetörtek Kóbor János halálhíre hallatán. Az együttes dobosa, Debreczeni Ferenc Ciki sírva mondta, hogy nem tud nyilatkozni. Molnár György Elefánt szerint felfoghatatlan, hogy ilyen rövid az élet. Biztos abban, hogy a kórházban mindent megtettek Kóborért.

Úgy tudom, a kórházban végig mélyaltatásban volt. Hiába volt minden próbálkozás, új tüdőt nem tudtak neki adni. Mecky nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát. Szomorú vagyok amiatt, hogy így döntött, hiszen most ott van a kislánya, és miatta kellett volna kötelességének érezni, hogy mindent megtegyen. A szívem szakad meg érte.

Kóbor János november elején került kórházba, hétfőn adta fel a küzdelmet. Az egész ország imádkozott életéért, most pedig gyászolja elvesztését.